• Vrijwilligersmiddag

14 jun 2024
  • Aan alle jeugdleiders, jeugdtrainers, seniorenleiders, seniorentrainers, mensen van de werkploeg, bestuursleden, jeugdbestuursleden, lootjesverkopers, vrijwilligers bij activiteiten, clubscheidsrechters en anderen die op de één of andere manier vrijwilliger zijn bij v.v. De Fendert.

Op zaterdagmiddag 29 juni organiseert v.v. De Fendert een vrijwilligersmiddag vooral zijn vrijwilligers. De Fendert is en blij en trots dat zo veel mensen een vrijwillige bijdrage leveren aan het in stand houden van onze club.

Om jullie hiervoor te danken zijn jullie van harte uitgenodigd op zaterdagmiddag 29 juni, vanaf 16.00 tot +/- 21.00 uur om onder het genot een van een drankje en een hapje het voorbij seizoen te evalueren, het komende te bespreken of allerlei andere sociale praatjes te plegen…

Om enig inzicht te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen wij jullie aan te melden via: keesrombouts5@hotmail.com

Uiteraard is de eventuele partner ook van harte welkom!

Bestuur v.v. De Fendert