• Koninklijke onderscheiding voor Jack Krougman en Wim Schrauwen

    26 apr 2024
  • Voor hun vele verdiensten als vrijwilliger voor v.v. De Fendert en de maatschappij hebben Jack Krougman en Wim Schrauwen een welverdiende Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Jack en Wim mogen zich voortaal Lid in de orde van Oranje Nassau noemen.

    Wim startte als vrijwilliger bij Kaaise boys in 1984 als jeugdleider, hij maakte ruim 20 jaar deel uit van het bestuur, ook in de functie van voorzitter. Wim vervulde talloze andere functies binnen onze vereniging. Zo was Wim verantwoordelijk voor de PR en maakte hij deel uit van de Sponsorcommissie. Op zijn respectabele leeftijd (78) fluit Wim nog steeds wedstrijden bij de jeugd.

    Jack Krougman kwam in 1993 in het bestuur van FSV als bestuurslid Algemene Zaken. Jack had tevens een belangrijke rol in het verhuizingsproces van onze vereniging van de Margrietstraat naar de Parallelweg. Toen FSV en Kaaise boys fuseerden in 2011 was  Jack bepalend voor de succesvolle samensmelting van de twee clubs. Jack vervulde met verve, 20 jaar(!) de rol van elftalleider van eerst FSV en later v.v. De Fendert.

    Het bestuur van v.v. De Fendert feliciteert Jack en Wim voor de mooie, welverdiende onderscheiding, die hen toekomt!