• De Fendert JO18-1 Kampioen!

  15 mei 2023
 • Gespannen gezichten voor de aanvang van de wedstrijd, thuis tegen SC Gastel, een heuse streekderby. Alhoewel er hierna nog een wedstrijd op het programma staat, kan vandaag het Kampioenschap al worden behaald.

  Er werd gespeeld op het hoofdveld en er waren aardig wat toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig. Na een zenuwachtig begin, kwam De Fendert steeds beter in de wedstrijd, zodat met een 2-0 voorsprong de rust in kon worden gegaan.

  Na de thee speelde De Fendert de wedstrijd bekeken uit, met als resultaat een 4-0 eindstand. De Kampioensshirts konden worden aangetrokken, de jongens werden “vereeuwigd” middels een prachtige teamfoto en  toen kon het feestje gaan beginnen!

  Een mooie prestatie is geleverd door het team, maar we mogen ook zeker spreken van een verenigingsprestatie! Door diverse blessures binnen de JO18-1, moest er namelijk regelmatig een beroep worden gedaan op spelers van de JO17-1 en op nog speelgerechtigde spelers van andere teams.

  Met een voldoen gevoel kan de zomerstop worden opgezocht, op naar het volgende seizoen! Dank aan de trainers Micha, Dion en Johan!

  De blije coaches Erik en Ronald