• Coronamaatregelen (update 13 november 2021)

19 nov 2021

Beste leden, ouders en vrijwilligers,

Het aantal Corona besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal.

Vanaf afgelopen zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:
    - Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
    - Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
    - In de kantine is een Corona Toegangs Bewijs (CTB) voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht. We controleren daarop en werken met polsbandjes.
    - Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
    - De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten. Daarom is de kantine doordeweeks op de trainingsavonden gesloten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Allesbehalve leuk, maar als vereniging nemen we onze verantwoordelijkheid. We rekenen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
    Bestuur vv de Fendert