• Contributie 2e kwartaal seizoen 21/22

20 dec 2021
  • De contributie voor het 2e kwartaal van het lopende voetbal seizoen 2021 – 2022 zal rond 27-12-2021 worden geïncasseerd.

Het vriendelijke verzoek om rekening te houden met het volgende:

• Zorg voor voldoende saldo op de rekening, waarvan wij incasseren.
    • Het (structureel) niet of niet tijdig voldoen van contributie voor lopende seizoen kan uiteindelijk leiden tot het ontzeggen van deelname aan wedstrijden en trainingen.
    • Mocht er volgens u ten onrechte contributie zijn of worden geïncasseerd, dan graag contact opnemen met bestuur v.v. de Fendert via volgende e-mail adres: ledenadm@vvdeFendert.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Indien u de incasso in de toekomst via een andere rekening wil laten verlopen, dan graag een nieuwe doorlopende incasso machtiging voor deze rekening invullen. Zie onderstaande link:

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bestuur v.v. de Fendert