• Contributie 1e kwartaal

16 sep 2022
  • De contributie voor het 1e kwartaal van het lopende voetbal seizoen 2022 – 2023 zal rond 26-09-2022 worden geïncasseerd.

Het vriendelijke verzoek om rekening te houden met het volgende:

• Zorg voor voldoende saldo op de rekening, waarvan wij incasseren.
    • Het (structureel) niet of niet tijdig voldoen van contributie voor lopende seizoen kan uiteindelijk leiden tot het ontzeggen van deelname aan wedstrijden en trainingen.
    • Mocht er volgens u ten onrechte contributie zijn of worden geïncasseerd, dan graag contact opnemen met bestuur v.v. de Fendert via volgende e-mail adres: ledenadm@vvdeFendert.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Indien u de incasso in de toekomst via een andere rekening wil laten verlopen, dan graag een nieuwe doorlopende incasso machtiging voor deze rekening invullen. Zie onderstaande link:

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bestuur v.v. de Fendert